Ciorba de legume cu pui

de adasev12 in Ciorbe, 22 Feb 2011 | 7180 vizualizari

 

o ciorbita cu ce se gaseste la indemana....

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de pui
  • 2 maini de mazare cruda
  • 2-3 frumze de varza
  • cateva buchetele de conopida
  • 2 tulpini de telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare, piper, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu pui:

carnita se pune la fiert in apa si cand incepe sa dea in clocot se spumeaza bine bine, apoi se adauga ceapa intreaga, tijele de telina intregi, boabe de piper si sare. Se lasa sa fiarba pe jumatate, apoi se adauga morcovii taiati rondele, mazarea verde si varza taiata feliute subtiri , se mai da un clocot-doua si apoi se adauga conopida( aceasta fierbe f repede), ;

Spre final e adauga o l-ita bors magic si 2 lg de bulion, se mai potriveste gustul de sare sau se adauga vegeta pt un gust mai aromat, se stinge focul, se mai adauga 2 lg smantana de gatit apoi se astampara ciorbita cu o cana de apa rece. Carnea se scoate si se alege de pe oase, apoi se pune inapoi in ciorba. Se serveste cu patrunjel verde deaupra.

E usoara si gustoasa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume